Newbornfotografie

Het prille leven van je kindje op een unieke manier vastleggen met een fotoshoot van Klaarlicht Fotografie.

Nebornsessie - newbornshoot - baby shoot - baby fotoshoot

 

De foto’s van uw pasgeboren baby zijn een blijvende herinnering aan een mooi moment.

Het zijn unieke foto’s. In mijn daglicht fotostudio fotografeer ik met veel liefde uw pasgeboren baby.

Fotogalerij fotoshoot newborn baby reportage

Klik op de foto om alles te bekijken

Newborn baby shoot

 

Het prille leven van je kindje op een unieke manier vastleggen voor het nageslacht is voor mij een echte passie. Newborn baby’s kan je op zijn mooist fotograferen wanneer ze tussen de 7 à 18 dagen oud zijn. Op die leeftijd heeft een kindje een bijzonder vertederende uitstraling en heeft het nog een beetje de vorm van toen het bij jou in de baarmoeder zat. Tijdens hun eerste dagen zijn kindjes zonder het te beseffen enorm fotogeniek. Omdat de periode voor perfecte newborn babyfotografie slechts van korte duur is, moet het fotomoment dan ook heel nauwkeurig ingepland worden. Om tijdig een plaatsje te bemachtigen voor een originele newbornreportage, reserveer je dus best voor de geboorte. Het ideale moment om alles te bespreken en vast te leggen, is wanneer de zwangerschap rond de 20 weken ver is.

Perfect uitgelichte babyfotostudio en

toffe accessoires

 

In mijn heel goed uitgelichte daglichtstudio beschik ik over tal van leuke accessoires en natuurlijke materialen voor een superleuke baby photoshoot, die prachtige babyfoto’s oplevert waar je later met veel plezier op terugkijkt. Om je baby zo puur mogelijk op beeld vast te leggen, fotografeer ik hem het liefst in zijn blootje en maak ik gebruik van zachte kleuren en natuurlijke materialen. Na de voeding, wanneer het kindje rustig geworden is, wrap ik de baby in, zodat hij of zij in een diepe slaap valt. Zo start ik steeds de shoot. Een newborn fotoshoot duurt 2 à 3 uur. Het resultaat is een babyalbum met prachtige foto’s, die ook gebruikt kunnen worden als leuke wanddecoratie. Voor altijd een onvergetelijke herinnering! Verder ben ik tijdens mijn schaarse vrije tijd steeds in de weer met het maken van toffe mutsjes, pakjes, haarlintjes en andere babyspulletjes. Op die manier krijgt elke babyshoot een uniek karakter. Met originele composities, perfect licht en passende kleuren geef ik mijn newborn foto’s een heel persoonlijke touch. Bovendien volgde ik ook verschillende newborn fotografiecursussen bij Brenda Pie. Bij haar stak ik veel op over daglicht, techniek en camera-instellingen. Ook over het inwrappen van baby’s en hun veiligheid heb ik er heel wat geleerd. Ik kan je spruit dus heel mooi inwrappen, zodat hij of zij stralend op de foto staat. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in babyfotografie, volg ik regelmatig workshops en opleidingen. De veiligheid van je baby staat daarbij steeds centraal.

Een professionele baby newborn fotoshoot van je kindje?

leg het op een unieke manier vast!

Adres

Lijsterdreef 30
2970 Schilde, Antwerpen
België

BE 0645.714.944

Stuur ons een bericht

Follow Me

[addthis tool=addthis_inline_follow_toolbox]

Deel onze website

[addthis tool="addthis_inline_share_toolbox"]