EXCLUSIEVE EN UNIEKE Fotoshoot

Baby Fotografie

De eerste maanden met je pasgeboren kindje gaan in een oogwenk voorbij. Al vanaf 7 maanden kan je baby zelfstandig zitten, wat een scala aan nieuwe fotografische mogelijkheden biedt. Als je wilt, kun je je kleintje in mijn studio op een originele manier aankleden met schattige outfits, variërend van maat 74 tot 80. Sommige outfits zijn zelfs door mijzelf gemaakt.

Info over Baby shoots
aanvragen

Perfect uitgelichte babyfotostudio en
toffe accessoires.

De eerste maanden samen met je pasgeboren kindje vliegen voorbij. Al vanaf 7 maanden kan je baby zelfstandig zitten, wat op fotografisch vlak bijkomende mogelijkheden biedt.

Wie dat wenst kan zijn spruit in mijn studio origineel aankleden met leuke outfits, van maat 74 tot 80. Sommige werden door mezelf gemaakt. Voor meisjes heb ik leuke haarbandjes en voor jongens toffe petjes. Aangezien kindjes op die leeftijd slechts een 30-tal minuten aandacht hebben voor de camera voorzie ik voor een baby sitter fotoshoot ongeveer een 45-tal minuten.

Het liefst fotografeer ik je baby in zijn blootje of met enkel een broekje of kleedje aan. Met vooraf opgestelde achtergronden en leuke props probeer ik er altijd iets heel origineels van te maken. Alles wordt heel goed voorbereid, zodat we bij aankomst meteen met de fotoshoot kunnen beginnen, want vanaf het moment dat het kindje moe wordt, lacht het immers niet meer. Het beste moment om een baby sitter fotoshoot te boeken, is wanneer de baby zes maanden oud is. Een dergelijke fotoshoot kan tussen de 7 en 9 maanden en levert steeds verrassend leuke foto’s op.

Wat Krijg je

Newborn baby shoot

^

Fotoshoot in een professionele baby studio

^

Gebruik van leuke accessoires en props

^

Mogelijkheid tot het maken van een uniek album of wandvergroting

^

Foto’s digitaal aangeleverd

^

Professionele styling en advies

^

Selectie en professionele nabewerking van de foto’s

Info over shoots
aanvragen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this