EXCLUSIEVE EN UNIEKE Fotoshoot

Huwelijksfotografie op topniveau

De dag dat je samen met de liefde van je leven in het huwelijksbootje stapt, is een moment om te koesteren. Mooie huwelijksfoto’s zijn dan ook een must om later met een warm gevoel te kunnen terugblikken op die onvergetelijke dag. Wie investeert in een goed opgeleide huwelijksfotograaf is zeker van goede foto’s. Nog te vaak horen we mensen, die geconfronteerd werden met slechte trouwfoto’s, achteraf zeggen: ‘Hadden we maar beroep gedaan op een beroepsfotograaf’.

Huwelijksbrochure aanvragen

“Catherina heeft een prachtige fotostudio waar wij warm ontvangen werden.”

– Louise Van Hoydonck

Je huwelijk vereeuwigen met een huwelijksreportage

Vooraf nodigen we jullie uit voor een gesprek in onze studio, waar je een goed beeld krijgt van hoe wij huwelijksfotografie zien. Je kan er ook tal van trouwreportages bekijken. Om de perfecte trouwreportage te maken met spontane en ontroerende huwelijksfoto’s, overlopen we vooraf samen tot in detail de planning van de mooiste dag van jullie leven. Zo kunnen we op een unieke manier de emoties van het moment vereeuwigen. Tijdig reserveren is een must. Indien je toch last minute een trouwfotograaf nodig hebt, vraag dan snel naar onze beschikbaarheid. Met onze huwelijksfoto’s geven we het verhaal van je huwelijksdag zo nauwkeurig mogelijk weer.

Achteraf maken we een keuze uit de beste trouwfoto’s en bewerken we de beelden nauwkeurig, zodat het kleur, contrast en de helderheid helemaal goed zitten. De beelden van jullie trouwreportage krijgen jullie digitaal aangeleverd. Wat betreft huwelijksfotografie bieden we verschillende pakketten aan. Jullie liefdesverhaal in beeld brengen met prachtige spontane foto’s van jullie huwelijk is onze passie. Kwaliteit, originaliteit en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Wat Krijg je

Een professionele huwelijksreportage
Breng jullie liefdesverhaal in beeld

^

Beschikbaar in gans België

^

Verschillende pakketten naargelang jullie wensen

^

Foto’s worden digitaal aangeleverd

^

Mogelijkheid tot het maken van een huwelijksalbum

^

Vrijblijvende kennismaking

^

Mogelijkheid tot 2de fotograaf

Prijs huwelijksreportage

  • We hebben verschillende pakketten ter beschikking.
  • Foto’s worden digitaal aangeleverd.
  • +/- 1500 beelden waaruit de beste geselecteerd worden.
vanaf €650,00

Neem contact met ons op voor meer uitleg.
RESERVEER TIJDIG!

“2022 is bijna volzet, wacht niet te lang om te reserveren”
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this