EXCLUSIEVE EN UNIEKE Fotoshoot

Portretfotografie van Kinderen

Kinderen zijn zo spontaan. Ze groeien héél snel. Geniet van elke minuut. Elke kinderfase is een moment om portret foto’s te laten maken. Zet de tijd even stil en geniet van uw kinderportret waar je laten nog veel zult op terug kijken.

Meer info Portret voor kinderen
aanvragen

“Catherina heeft een prachtige fotostudio waar wij warm ontvangen werden.”

– Louise Van Hoydonck

In een professionele en perfect uitgelichte fotostudio met leuke achtergronden.

Ik maak gebruik van een bepaalde techniek en creativiteit in mijn foto’s. Een foto is bij mij het resultaat van een samenwerking van het kind en de fotograaf.

Het licht is essentieel voor de sfeer bij mijn portretten. Kleding en styling is ook zeer belangrijk bij mij. Ik hou niet van kledij met drukke prints op of felle geel of rode kleuren. Ik verkies ecru, wit, pasteltinten of eenvoudige donkere kledij. Kledij en styling is in samenwerking met de ouders.

Wat Krijg je

Een portret fotoshoot van je kinderen

^

Fotoshoot in een professionele studio

^

Samen met broertjes en zusjes en ieder individueel

^

Mogelijkheid tot het maken van een uniek album of wandvergroting

^

Foto’s digitaal aangeleverd

^

Professionele styling en advies

^

Selectie en professionele nabewerking van de foto’s

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this